PÄIVÄN TÄRKEIMMÄT UUTISET TERVEYTEEN! KATSO OLETKO JOKU ?

Iltaa. Sillä edellisestä postauksesta on kulunut aikaa jo tovin verran, ikään kuin kukaan tätä kuitenkaan lukisi, on aika kiteyttää muutamia jännittäviä tapahtumia. Mitään erityisen suurta ei ole tullut vastaan, mutta mieleen on jäänyt jotain uutistulvasta ja nyt on aika laittaa hommat jiiriin.

D-vitamiinia syödään ilmeisesti edelleen liikaa, 10 mikrogrammaa on hyvä maksimimäärä, mutta ilmeisesti lapsille syötetään edelleen tuhansia mikrogrammoja eli grammatolkulla d-vitamiinia, jotta tuo yleinen vitsaus – riisitauti – pysyisi kurissa edes jotenkin. Hyvä kikka, ällöttää katsella z0mbi3n tavoin löntysteleviä lapsia riisitautipäissään matkalla kouluun levittämään tuota kamalaa sairautta.

Toinen mikä on taas tullut vastaan monessakin lähteessä, mitä en nyt jaksa etsiä, on erilaiset ruokavaliot. Eli gluteenittomuus, mikä on vissiin edelleen muotia ja tämä johtuu siitä että ihmisen kroppa ei ole ilmeisesti tottunut viljaan tai vastaavaan vielä. Eli älä syö gluteenia. Sitten toinen on liha, erään dokumentin mukaan liha aiheuttaa jatkuvia tulehdustiloja kropassa, joten älä syö lihaa. Vähentäkää lihaa vaikkette tuohon tulehdukseen uskoisi, ne lihat syö niin perkeleesti safkaa, että se tuhoaa maapallon, samalla safkalla ruokkisi kaikki kymmenen kertaa. Ja lehmät piereskeleekin vielä. Noniin, eli lihaa ja gluteenia ei saisi syödä, mitäs jää jäljelle, no kasvit, miehet eivät saa syödä soijaa koska siitä saa liikaa estrogeeniä, puolet ihmisistä on allergisia pähkinöille, monella on jokin hedelmäallergia ja hedelmissä on sokeria, hedelmäsokeri on vissiin ihan ok, mutta rajansa silläkin vissiin pitää olla.

Ainiin, maitoa ei saa juoda koska minkä takia jonkun muun eläimen vastasyntyneelle lapselle tarkoitettu neste olisi hyväksi ihmiselle. Ihan hyvä pointti. Maitotuotteet on muutenkin arvelluttavia, juustossa on saatanana rasvaa ja suolaa, rasva ja suola ovat pian mahassa ja verisuonissa ja kuolette. Eineksiä ei saa syödä koska ne on prosessoitua paskaa, paitsi maksalaatikko koska maksalaatikko on paras ruoka.

Lisäravinteita ei saisi syödä koska niitten imeytyminen on erilaista kuin luonnonmateriaaleissa, joten se vääristää maailmaa ja mahaa. Sitten on vihannekset jäljellä, vihannekset on ok, mutta salaattiin ei saisi laittaa kastiketta koska se on prosessoitua, rasvaista ja täynnä sokeria. Ja mitään ei kai jonkun dieetin perusteella saisi myöskään kypsentää, koska ihmisen maha ei oo tarkoitettu sellaiseen huuhaahan.

Mitäpä meillä on jäljellä 4 realz. Kaurapuuroa, pähkinöitä, marjoja ja kasviksia ja kahvia, kahvia ei ole kielletty, mutta siihen pitää sitten laittaa jotain erikoismaitoa, paitsi soijamaitoa miehet koska siinä on estrogeeniä ja tissit kasvaa ja nenä kapenee. Stereotypia naisesta: tissit ja kapea nenä. Toisaalta kun näitä on tässä kirjoitellu, niin nuo ainekset mitä mainitsin, on kaikkien aiheen asiantuntijoiden suosittelemia.

Muita tärkeitä pohdintoja

Aina saa lukea jokapaikasta, kuinka pienillä muutoksilla jotkut ihmiset on kokenu heti olonsa aivan mahtavaksi. Tätä on älyttömän vaikea käsittää, ei millään pahalla ihmiset mutta kuinka huonossa kunnossa olette? Luin juuri artikkelin, missä joku posse oli ruvennu pyöräilemään töihin sähköavusteisilla polkupyörillä VIIKON ajan. Sitten tutkimuksen tulokset julkaistiin ja kaikki olivat sitä mieltä että olo oli huomattavasti parempi kuin ennen. Siis mitä ? Viikon pyöräily ja vielä avustuksella ja heti on aivan mahtava olo. Itse pyöräilen koko kesän töihin keskimäärin 20 kilometriä päivässä (10km suunta), eikä se olo nyt muutu ihan järjettömän hyväksi missään vaiheessa. Sitten on näitä jotka vaihtaa suklaapatukan omenaan ja kokee elämänmuutoksen, päättää kokeilla kävellä 30 porrasta päivässä – välitön itseluottamusb00sti ja elämänlaatu paranee, kilot karisee, kakka kiinteytyy ja unta saa vetää pallot täyteen ja nähdä visuaalisesti mestarillisia unia. Kuinka huonossa kunnossa ihminen keskimäärin on jos suklaapatukan vaihtaminen omenaan antaa jonkinlaisen valaistumisen? Tulkaa käymään toimistolla, haluan kuulla, tehdään haastattelu, palkkioksi omena.

Tämä on herättänyt kysymyksen: Olenko niin hyvässä kunnossa lähtökohtaisesti että vaikutus ei ole niin suuri, vai ovatko ihmiset keskimäärin niin huonossa kunnossa, että pienikin liikunta tai elämäntapojen muutos aiheuttaa nopeasti huikeita tuloksia. En koe itseäni erityisen reippaaksi, pirteäksi tai hyväkuntoiseksi. Olen syönyt kasvisruokaa kuukauden, en huomannut eroa oikeastaan missään. Olen käynyt kuntosalilla pitkän tauon jälkeen semiahkerasti – ehkä vähemmän selkä ollut jumissa, pirteys ei ole lisääntynyt, kakka ei ole kiinteämpää, unen laatu ei ole muuttunut. Olen syönyt kevyemmin – ei eroa, pyöräillyt YLI VIIKON ei eroa – ehkä väsyneempi jopa – eron huomaa oikeastaan vasta joskus kolmen kuukauden jälkeen.

Ainoa asia missä huomaa selkeästi eron on loman jälkeen kun loppuu lähes päivittäinen tenuttelu. Ei, kyseessä ei ole mikään ryyppyputki, mutta kun lähtee etelän lämpöön tai pohjoisen rinteisiin, tulee illalla otettua pari kolme yleensä + tietenkin jotkut juhlat aina. Siitä syntyy ajan kanssa pöhötys ja siinä vaiheessa kun loma loppuu, myös yleensä pöhötys lähtee ja sen huomaa. Eli paras vinkki minkä voin antaa, mikäli toteatte olevanne jollakin tapaa hieman vetelässä kunnossa, lopettakaa tenuttelu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*