LUE TÄMÄ ARTIKKELI – NOLLA SYYTÄ MIKSI SAATAT PITÄÄ SITÄ HAUSKANA!

Otsikkospesiaali, varoitus! Tämä ei ole hauska. Ideana on tulkita artikkelit otsikkojen perusteella ja tehdä niistä vedenpitävät päätelmät hyvinvoinnin edistämiseen.

IS 2017: “Tästä syystä viimeiset 5 kiloa eivät vain lähde”. – Syy on siinä, että ihmisen on kokonsa takia lähes mahdotonta painaa alle 5 kiloa piakkoin syntymänsä jälkeen.

IS 2017: “Ninni vaihtoi leivän munakkaaseen – paino putosi 16 kiloa pienillä muutoksilla” – Ninni vaihtoi leivän munakkaaseen. Pieni muutos. Jos painaa yli 5 kiloa niin kannattaa vaihtaa leipä munakkaaseen ja voi mennä miinukselle helposti.

IS 2017: “Nämä ovat alkoholinkäytön todelliset riskirajat – meneekö sinulla yli?”. -Menee, en ymmärrä mistä on kysymys.

IS 2017 “Niiskutatko jatkuvasti? Tältä terveen nenän kuuluisi tuntua”. – Ylempään vedoten, menee yli. Pitääkö nyt saatana nenästäkin löytää jotain vikoja, nyt ihmiset paniikissa testailee neniään että onko siinäkin jotain vikaa.

IL 2017 “Näin tunnistat aivoinfarktin -jokainen minuutti on kallis” – Ei hätää jos aikataulusi ei ole niin minuutilleen.

IL 2017 “Jos haluat olla rakastettu, katso vierellesi: rakkaus on lähempänä kuin luuletkaan” – Kaikella kunnioituksella työkavereita kohtaan, mutta en usko.

Stara 2017 “Asiantuntija paljasti syyn krapulassa ripulointiin” – Krapula tai kakkahätä ?

Stara 2017 “Fitness-kaunotar julkaisi upean kuvaparin – tähän naisvartalo pystyy!” – Kuvaparin julkaisemiseen, hyvä naisvartalo, ylitit itsesi.

Stara 2017 “Eivätkö hiukset kasva? Muista rentoutua joka päivä” – Paljon enempää tässä ei pysty rentoutumaan ja silti kaljua pukkaa. Täytyy yrittää enemmän.

BONUS: Stara 2017 “Nainen eli päivän ajan terveellisesti – huomasi heti eron” – Ihan oikeasti ? Nainen eli päivän ajan terveellisesti, valtaisa suoritus, nyt mennään torille. Miten on edes mahdollista että on pystynyt elämään epäterveellisesti kaikki elämänsä päivät.

 

 

 

2 comments

  1. “Nainen eli päivän ajan terveellisesti – huomasi heti eron” Kuoliko nainen tämän jälkeen? otsikko ei kertonut koko tarinaa. Mielestäni huono otsikko. keksi parempi niin kaikilla on kivempaa. varsinkin meillä joilla on hidas internet ja uutisen lataamiseen menee pitkään. kuvat lataavat kauemmin kuin teksti vaikka kuva olisikin 1000 sanaa niin silti 1000 sanan lataamiseen tekstin muodossa menee vähemmän aikaa kuin kuvan. Voisit tehdä tästä tutkimuksen niin säästyisimme turhilta latauksilta.

  2. Rakas SePPo, opettele lukemaan ja säästä parempaan internetiin. Lisäksi kräk-kokaiini tuhoaa aivosolujasi nopeammin kuin 1000 kuvaa. Terveisin Timo (nimi muutettu)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*