NÄYTÄ NUORELTA, OMAKSU TAPOJA!!

Viihdelehti Stara julkaisi lokakuussa 2017 artikkelinHaluatko näyttää nuoremmalta? Omaksu nämä elintavat“. Arvaatte varmaankin mistä on kysymys. Ei, tämä artikkeli ei tarjonnut mitään uutta, samaa hömpötystä kuin joka viikko.

Artikkelin mukaan hyvinvointi perustuu mukamas elintapoihin. Mitä odotit, jotain jännittävää “hiero spermaa reisiisi ja ne näyttävät päivän päästä siltä kuin olisit vastasyntynyt ruttuinen vauva”-tasoista löytöä?

Eli summattuna terveelliset elämäntavat ja hyvät yöunet ovat avain nyt sitten tähän. Kukapa olisi uskonut, jumalauta, kuinka saatanan monta kertaa se pitää viikossa ihmisille kertoa. Toki tässä mainitaan vihreät ruoat jotka ovat hyvä homma ihon pitämiseen kimmoisana, ihan ok, myönnän.

Onneksi tässä muistetaan mainita että liiallinen sokeri, tupakointi ja alkoholinkäyttö eivät tee sinusta nuoremman näköistä.

ELÄMÄKERROIN

  • Vihreät ruoat
  • Uni
  • Terveellinen elämäntapa

KUOLEMA

  • Tupakointi
  • Alkoholi
  • Sokeri

 

One comment

  1. Kiitos tästä tiedosta, olo on nyt nuorekkaampi. Nyt voin mennä iskemaan 18 vuotiaita naaraita baarista t. Jorma 57 v.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*